ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Používáním těchto stránek souhlasíte s podmínkami tohoto Prohlášení o ochraně osobních údajů. Vždy, když poskytujete informace prostřednictvím těchto stránek, souhlasíte se shromažďováním, používáním a zpřístupňováním předmětné informace v souladu s tímto Prohlášením o ochraně osobních údajů.
Škola elegance s.r.o. bere sdělené osobní a další údaje jako přísně důvěrné a při jejich zpracování se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

Kurz probíhá na platformě Google Classrom. Ostatní účastníci kurzu vidí vaše příjmení a jméno. 


Každý uživatel může požádat o okamžité vymazání veškerých svých osobních údajů, ale ztrácí tím možnost získávat informace o novinkách, návodech a speciálních akcích pro věrné zákazníky. Žádost o vymazání je možné zaslat na skola_elegance@gmail.com Upozorňujeme, že zákonem vyžadované informace o provedených nákupech uchovávat musíme.
PROCES ON-LINE OBJEDNÁVKY
Jaké údaje ukládáme?
Veškeré údaje, které nám zadáte do objednávky. U elektronických licencí zejména e-mail. Pokud vám po zaplacení vystavujeme daňový doklad na konkrétní jméno nebo společnost, ukládáme i údaje fakturační.
Proč je ukládáme?
Údaje uchováváme z důvodu aktivace licence, následné evidence licence a pro marketingové účely. 
Kam se údaje ukládají?
Údaje ukládáme na vlastních zabezpečených serverech bez přístupu externích subjektů.
Které údaje neukládáme?
Při platbě kartou neuchováváme údaje o platební kartě, tyto údaje zpracovává třetí strana – důvěryhodná platební brána. S
INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).
KDO JE SPRÁVCE?
Jsme společnost Škola elegance s.r.o., se sídlem Světova 523/1, Libeň, 180 00 Praha, IČ :10875727 která provozuje webovou stránky www Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.
KONTAKTNÍ ÚDAJE
Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: skola_elegance@gmail.com
PROHLAŠUJEME
Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:
budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu
plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.
ROZSAH OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ÚČELY ZPRACOVÁNÍ
Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):
poskytování služeb, plnění smlouvy
vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do studovny atd.).
vedení účetnictví
Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení, rad a tipů, jak se jazyk efektivně naučit. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu, než se sami odhlásíte. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu, než se sami  odhlásíte. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.
pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu než se sami odhlásíte. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.
fotografická dokumentace, reference, živé akce,workshopy
Pouze na základě vašeho souhlasu můžeme využít vaše fotografie, reference, zpětné vazby apod. a to do doby, než souhlas sami odvoláte.  
COOKIES
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.
Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.
Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
ZABEZPEČENÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je, jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.
PŘEDÁVÁNÍ DAT MIMO EVROPSKOU UNII
Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.
 
MLČENLIVOST
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.
Děkujeme Vám za čas, který jste strávili přečtením zásad zpracování osobních údajů.